Törökbálint hírportálja

  

Programajánló

November 2019
M T W T F S S
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Belépés

Objektíven a lehetséges alpolgármesterekről

2019. október 13-a óta nagyon sok idő telt el, a háttérben mindenféle egyezkedés megy az alpolgármester személyét, személyeit illetően. Természetesen a polgármester legfőbb bizalmasának a saját oldaláról szeretne alpolgármestert, míg az ellenzéki vezető szerint az ő frakciója a legnagyobb, így őt illeti az egyetlen alpolgármesteri tisztség. Lássuk a tényeket objektíven!

Törökbálinton minden busz színe „kék”!

Viteldíjközösség és új kapcsolatok Törökbálint és a környező települések és ipari parkok között. Ez azt jelenti, hogy 1995. február 28-a után, újra egész Törökbálint területén egyetlen egy bérlettel lehet utazni, sőt a 10km-es bérletet felváltó Dél-Budai Agglomerációs bérlettel Budakeszire és Diósdra is utazhatunk! Részletek és térkép a cikkben!

Még 1 napot kell kibírni a Raktárvárosi úton

Csütörtök óta félpályás útzárral járó munkálatokat végeznek a Raktárvárosi út DEPO és Vörösmarty Mihály út közötti szakaszán, ami különösen a hétfői napon okozott rendkívül nagy forgalmi dugót a törökbálintiak számára. Elek Sándor polgármester úr a Facebook profilján számolt be a tárgyalásának köszönhető jó hírről...

Másnak jó, Törökbálintot megöli a Waze

Szeptember eleje óta harmadszor, ezen a héten másodszor van sajnos baleset az M1-es és M7-es autópályák belső szakaszán, ami emiatt jelentősen bedugult. Korábban az autósok csak álldogáltak a dugóban, időeltolódással rádióból megtudhatták, hogy miért, majd a leleményesek kezdtek kerülőutakat keresni. De mi a helyzet ma?

Rendbe tettük a Nyár utcai végállomás és a...

A Nyár utcai végállomáson a menetrendi vitrinekben sokáig elavult menetrendek voltak kint, illetve nem is volt kint az összes menetrend. A vitrinekre rendszeresen hirdetéseket ragasztottak, amik elrondították a megálló összképét. Neki estünk, és két ütemben rendbe vágtuk! Érdemes a képekre nézni...

Új BKK automata Törökbálinton

A BKK üzembe helyezte a Bajcsy-Zsilinszky úton a Deák Ferenc utca megállóba telepített új jegyautomatáját, így városunkban már két automatából van lehetőség megvásárolni a kék buszokra érvényes jegyeket és bérleteket. Az automata üzembe helyezéséért rendkívül sokat lobbiztak Elek Sándor polgármester és Földvári László alpolgármester urak a BKK-nál.

Újabb BKK automata Törökbálinton

Törökbálint vezetése mind képviselő testületi, mind polgármesteri hivatali szinten szakmailag folyamatosan kardoskodott a BKK-nál a törökbálintiak érdekében azért, hogy a városban, ha már megszűnt a bérletpénztár, akkor azt két darab automatával pótolja a BKK. Aki szemfüles, már láthatja: A Deák Ferenc utcai megálló kap jegyautomatát.

Eltüntettük az annahegyi obszcén üzenet rongálását

ANNAHEGY - Úgy tűnik, hogy vannak akiknek semmi sem szent, és nem törődnek azzal, hogy adott esetben gyerekeknek kell obszcén szavakkal találkozniuk. Ugyanakkor sajnos a közöny is tetten érhető, bár vélhetően ez esetben az éj leple alatt történt az annahegyi rongálás, amit szerkesztőségünk a mai napon eltüntetett. (18)

Csúszik az M0 befejező szakaszának tervezése

PEST MEGYE - Az M0-ás körgyűrűből eddig 77 kilométer készült el. Ahhoz, hogy a kör bezáródjon, a végleges nyomvonaltól függően, további 30 kilométer út megépítése szükséges. Nem véletlen, hogy ez a szakasz maradt utolsónak: környezetvédelmi területek, alagutak, viaduktok. - Szóval sok probléma. A tervezők sem tolonganak emiatt.

"Dughatunk is egyet" - Szánalom, de a BKV Figyelőn megírták

A BKV Figyelőn "Dughatunk is egyet" - mondta a buszvezető a rémült utasnak címmel jelent meg egy írás, miszerint a 173-as egyik buszvezetője az idézőjelbe tett kijelentést tette az egyik fiatal hölgy utas felé. Az írást, az egyre hiteltelenebbé váló BKV Figyelő természetesen le is hozta, de nézzük meg a másik oldalt is, ami rendelkezésre áll információ.