A 2045.HU oldalain, csak az oldal működéséhez szükséges sütiket használjuk, továbbá a Google és a Facebook beépülő sütijei dolgozhatnak!

Feketelevessel jön a bérletreform

Március 1-jétől Budapesten belül is utazhatunk a Pest vármegyebérlettel, így a Budapestre ingázó bérletes utasok számára felére csökken az utazási költségük. Ugyanakkor jelen állás szerint duplájára nő az alkalmi utasok jegyára, és a csak helyben utazók bérletára. - Enyhítő javaslatot tettem.

  • Találatok: 390

Nem áprilisi tréfa: Április 1-je körül adhatják át az új buszmegállót a Tükörcenternél

Végre pont kerülhet a hónapok óta elkészült új buszmegálló használatba vételére. Bár a megálló már ősz végén elkészült, sajnos csak most kezdi meg a közút annak hivatalos átvételét, és ezt követően lehet kezdeményezni a BKK-nál és a Volánbusznál a megálló beüzemelését.

  • Találatok: 496

Visszajelzések alapján, kis mértékben változott a 283-as és 286-os buszok menetrendje

Főként tanítási napokon reggel a visszajelzések és a tapasztalatok alapján kis mértékben változott a 283-as, 283B és 286-os, 286B buszok menetrendje, illetve a 283B és 286B jelzésű buszok reggeli útvonala. - MENETRENDEK!

  • Találatok: 474

Volánbusz figyelmeztető sztrájk!

Figyelmeztető sztrájkot tartanak a Volánbusz járművezetői 2022. október 25-én kedden 14 és 16 óra között. A sztrájk a kék buszokat is érinti, így több járat is kimaradhat.

  • Találatok: 865

Hétvégi közlekedési változások

Szombaton tanítási szüneti munkanapi menetrend, vasárnap pedig futóverseny miatt változik kis mértékben a közlekedés Törökbálinton!

  • Találatok: 474