A 2045.HU oldalain, csak az oldal működéséhez szükséges sütiket használjuk, továbbá a Google és a Facebook beépülő sütijei dolgozhatnak!

Nagypénteken is lesz piac!

Többen érdeklődtek tőlünk is, hogy nagypéntekre való tekintettel a piac nyitva lesz-e pénteken. Örömmel jelenthetjük be, hogy a Törökbálinti Piac a húsvéti ünnepek alatt módosított nyitva tartással várja a kedves vásárlókat.

  • Találatok: 458

Két zebráért ténykedtünk

Úgy gondoljuk, hogy balesetmegelőzés és biztonság tekintetében, mint ahogy a kultúra, oktatás és egészségügy tekintetében is, nincs olyan, hogy feleslegesen elköltött pénz és munka, így hétvégén két kijelölt gyalogátkelőhely biztonságosabbá tételéért dolgoztunk!

  • Találatok: 295

Új nemzetiségi önkormányzatok alakulnak Törökbálinton!

A Nemzeti Választási Iroda közzétette a nemzetiségi lakosságszám alapján azokat a településeket, ahol kisebbségi önkormányzatok alakulhatnak. Eddig Törökbálinton német, roma és román önkormányzat volt, most lesz görög és ukrán is, mivel a nemzetiségek jogairól szóló törvény alapján erre mostmár jogosultak.

  • Találatok: 68

Drasztikusan csökken a tömegközlekedés ára Törökbálint és Budapest között!

Akár 50-90%-kal is olcsóbban utazhatnak 2024. március 1-jétől a Törökbálint és Budapest között ingázók, így egy óriási álom vált valóra, miszerint Törökbálinton és Budapesten ugyanazzal a bérlettel lehet utazni. Lázár egy visszautasíthatatlan ajánlatot tett le Karácsony Gergely elé, aki ezt nem tudta nem elfogadni!

  • Találatok: 639

Volánbusz figyelmeztető sztrájk!

A Volánbusz Zrt. dolgozói ismét figyelmeztető sztrájkot tartanak 2024. január 28-án, vasárnap és január 29-én, hétfőn. A sztrájk a törökbálinti 88-as, 88A, 140-es, 140B, 172-es, 173-as 272-es, 755-ös, 756-os és 972-es buszokat is érintik!

  • Találatok: 1696

Vízhiány Törökbálinton: a medence és a hálózat is leürült

Tegnap este Törökbálint egy jelentős részén megszűnt a vízszolgáltatás, mert egy csővezeték eltörött a Virágtanyai tározónál. A tározó medence teljesen leürült, és így nem tudta ellátni a települést vízzel.

  • Találatok: 255

A 283-as és 286-os buszok új menetrendje!

Bár táblázatos formában megtalálhatók voltak, immár elérhetők a megállóhelyi laptáblák is a 283-as, 283B, 286-os és 286B jelzésű buszokhoz.

  • Találatok: 316

Törökbálinton jutalmat kapnak a tanárok, Budaörsön bezár az uszoda

Szinte pár óra differenciával jelentette be Törökbálint polgármestere azt, hogy a törökbálinti iskolákban tanító tanárok jutalmat kapnak, és Budaörs polgármestere azt, hogy a rezsiválság miatt kénytelenek bezárni a városi uszodát. - A törökbálinti uszoda biztonságban van!

  • Találatok: 716

Panattoni raktár épül a DEPO-val szemben

Első magyarországi logisztikai központját kezdte el építeni Európa legnagyobb ipari és logisztikai fejlesztője, a Panattoni. A DEPO-val szemközti területen, Szabadházi-hegy lábánál összesen 4 darab, egységenként 3350-5550m2 alapterületű raktárat építenek.

  • Találatok: 788