A 2045.HU oldalain, csak az oldal működéséhez szükséges sütiket használjuk, továbbá a Google és a Facebook beépülő sütijei dolgozhatnak!

Két zebráért ténykedtünk

Úgy gondoljuk, hogy balesetmegelőzés és biztonság tekintetében, mint ahogy a kultúra, oktatás és egészségügy tekintetében is, nincs olyan, hogy feleslegesen elköltött pénz és munka, így hétvégén két kijelölt gyalogátkelőhely biztonságosabbá tételéért dolgoztunk!

Ahogy arról már korábban írtunk, a Raktárvárosi úton található Törökbálint jelenleg két legveszélyesebb kijelölt gyalogátkelőhelye. A veszélyforrást az adja, hogy mindkét zebra mindennemű forgalomlassító nélkül, pár méteren belül található a lakott területet jelző táblához.

Bár mindkét gyalogátkelő tekintetében van elfogadott biztonságnövelő beruházás, azonban azok megvalósulása hosszabb időt vehet igénybe, tekintve állami közútról beszélünk, így sajnos egy hosszas egyeztetés szükséges, ami nem a városvezetésen múlik.

A DEPO előtti zebra tekintetében jelzőlámpa telepítését tervezi megvalósítani a város, míg a temetőnél forgalomlassító kapu kialakítása várható. - Ez utóbbi helyen már telepítésre került okoszebra, de sajnos a tapasztalatok azt mutatják, hogy sok autósnak sajnos ez sem elég.

Úgy gondoljuk, hogy a további biztonságot szolgáló beruházások megvalósulásáig az érintett két helyszínen szükséges zebra-zászlók kihelyezése, így azokat és a hozzájuk tartozó tárolókat a hétvégén csapatunk négy tagja (Danka Tímea, Mezei Gyula, Szentmiklósi-Tóth Tamás és Varjasi Vencel) elkészítette és ki is helyezte.

Bízunk benne, hogy az itt átkelők segítségére lesznek a kihelyezett zászlók, és hosszabb ideig szolgálhatják az itt átkelők biztonságát!

Biztonságunk, közös érdekünk!

  • Találatok: 234