A 2045.HU oldalain, csak az oldal működéséhez szükséges sütiket használjuk, továbbá a Google és a Facebook beépülő sütijei dolgozhatnak!

Nagypénteken is lesz piac!

Többen érdeklődtek tőlünk is, hogy nagypéntekre való tekintettel a piac nyitva lesz-e pénteken. Örömmel jelenthetjük be, hogy a Törökbálinti Piac a húsvéti ünnepek alatt módosított nyitva tartással várja a kedves vásárlókat.

Bár péntek nagypéntek lévén ünnepnap, de a piac ezen a napon normál nyitva tartással várja a vásárlókat

Ugyanakkor szombaton a piac zárva tart!

Törökbálinti termelői piac az ünnepi változásoktól eltekintve, minden pénteken és szombaton várja a tisztelt vásárlókat a Városháza mögötti piac-területen. Pénteken 7:30–13:00 óráig, szombaton pedig 8:00–12:00 óráig tart nyitva.

Az elsődleges célja, hogy jó minőségű élelmiszerrel lássa el folyamatosan a törökbálintiakat és a környéken lakókat. A piac kínálata változatos: friss zöldségek, gyümölcsök, sajtok, pékáruk, mézek, virágok és még sok más.

A legtöbb esetben a helyi termelők közvetlenül árusítják portékáikat, így a vásárlók közvetlenül kapcsolatba kerülhetnek a termelőkkel, és megismerhetik a termékek eredetét és minőségét.

A piac hangulata barátságos és közösségi, és remek lehetőség a friss, minőségi élelmiszerek beszerzésére. Ha szereted a helyi termékeket és a piaci hangulatot, mindenképpen látogass el a Törökbálinti termelői piacra, különösen most pénteken, mikor a többi bolt zárva lesz!

  • Találatok: 195