Törökbálint hírportálja

  

KÉK-HÍREK

Kiemelt rendőrségi híreink

 

 

Programajánló

April 2020
M T W T F S S
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Törökbálinti a kamaraerdei autókerék szurkáló

BUDAÖRS, KAMARAERDŐ - December eleje óta voltak rettegésben a kamaraerdei és Kamaraerdőben egyéb okból parkoló autók tulajdonosai, mert egy ismeretlen személy pár nap alatt több mint 20 autó kerekét szúrta ki. Először arra gondoltak, hogy önkéntes "rendteremtőről" van szó, de több esetben a kertben parkoló autók kerekeit is kiszúrta az elkövető.

Ismét hódít a „feltöltőkártyás” csalás!

Az Érdi Rendőrkapitányság tájékoztatása szerint, az utóbbi időben sajnálatos módon ismét hódít a "feltöltőkártyás" csalás! Ez azt jelenti, hogy a telefonon felhívott személytől egy mobiltelefonos feltöltőkártya számát próbálják meg kicsalni, ezzel anyagi kárt okozva a sértettnek.

Előkerült Benczi Niki!

Épségben és egészségesen előkerült a 13 éves törökbálinti Benczi Nikoletta, aki 2016. január 12-én reggel fél 8 óra körüli időpontban távozott ismeretlen helyre barátnőjével.

Idősek kifosztása, megtévesztéssel

A törökbálinti rendőrőrs parancsnoka felhívja a törökbálintiak figyelmét arra, hogy a környéken megjelentek a trükkös tolvajok. Az elkövetők, idős személyeket keresnek meg telefonon, hogy gyermekük, unokájuk bajban van, és azonnal nagyobb összegű segítségre van szükségük, amit egy idegennek kell átadni. KÉRJÜK, NE DŐLJÖN BE! CSALÁS!

Halálos baleset történt Törökbálinton

A médiában megjelent hírekkel ellentétben nem a budaörsi Kamaraerdei úton, hanem a törökbálinti Kamaraerdei úton történt halálos autóbaleset. A gépjármű vezetője a szemtanúk elmondása alapján nagyon nagy sebességgel csapódhatott egy fának a Raktárvárosi út - Kamaraerdei út - Vörösmarty Mihály út csomópontjától pár méterre.

Sorozatos betörőt keres a rendőrség

Az Érd Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat 13110/2353/2015. bűnügyi számon lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, és a lakosság segítségét kérik egy ismeretlen tettes azonosításához.

Mindenszentek alatt is figyeljünk értékeinkre!

Mindenszentek közeledtével, a Pest megyei rendőrség bűnmegelőzési tanácsokat adott közre, annak érdekében, hogy ne válhassunk a tolvajok áldozatává. Akár közösségi közlekedéssel, akár saját autóval megy valaki a temetőbe, ugyanúgy figyelnie kell értékeire!

Őszi vezetési tanácsok

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében kéri az autósokat, hogy a megváltozott látási és útviszonyoknak megfelelően közlekedjenek. Külön kiemelik, hogy rövidülnek a nappalok, ezért tartósabban kell sötétben közlekedni, illetve nappal is 7°C alatt marad a hőmérséklet, ezért ajánlott a téli gumi használata.